Bli en av oss

Om du tycker om att sjunga så kanske just du vill gå med i Stella Academica!
För att bli medlem i kören ser vi helst att du är eller har varit student vid Göteborgs Universitet, att du så klart tycker om att sjunga och umgås med likasinnade och att du kan repetera en gång i veckan. För att det ska bli så roligt som möjligt att sjunga i kören och för att vi tillsammans ska kunna utvecklas på bästa sätt är det viktigt att komma till varje repetition. För att behålla sitt medlemskap i kören krävs en närvaro på 50 % av repetitionerna och för att få vara med på konserter krävs 75 % närvaro.

Vi är en ambitiös kör. På repen övar vi med noter för att sedan sjunga allt utantill på våra konserter. Under en termin har vi både egna konserter och medverkar vid olika universitetsevenemang. Runt Lucia och Valborg har vi alltid mycket att göra. Inför konserter har vi oftast extrarep. Vi brukar även ha en körhelg varje termin, där vi åker iväg någonstans och sjunger mycket, lagar mat och har det trevligt tillsammans. Kören drivs av dess medlemmar, därför förväntas du ställa upp och hjälpa till med allt från att ansvara för fika vid något rep och exempelvis förbereda inför en körhelg/fest eller sitta på någon ansvarspost.

Vill du börja sjunga med oss? Vårt nästa intagningstillfälle blir till vårterminen 2020. Är du intresserad av att vi kontaktar dig inför detta så maila oss på provsjunga@stellaacademica.se! Skriv ditt namn, telefonnummer samt om du har erfarenhet av att sjunga i kör och i så fall vilken stämma du sjöng. Vi hör av oss så fort det närmar sig provsjungning!