Kommande evenemangValborgsmässoafton - måndagen den 30:e april

Klockan 14.00 är Stella Academica med och sjunger på "Valborg i Trädgårdsföreningen" (klicka här för karta). Kom och fira in våren med pompa och ståt! Som tradtionen kräver arrangerar Göta studentkår, Handelshögskolans i Göteborg studentkår och Sahlgrenska akademins Studentkår ett skönklingande Valborgsfirande i Trädgårdsföreningen. Kårernas orkestrar kommer att spela, duktiga sångfåglar att sjunga och färgsprakande dansare att svänga på ben och armar för att fira att våren är kommen.

Klockan 16.00 fortsätter vi valborgsfirandet med "Vårsång i det gröna" vid natursköna Näckrosdammen bakom Götaplatsen.

Jubileumskonsert - 50 år av kvinnokraft

Lördagen den 26/5 kl 16.00 hälsar vi er varmt välkomna till Stella Academicas jubileumskonsert i Vasaaulan (klicka här för karta). Vi firar 50 år av sång, glädje och systerskap.

Under pausen kommer kören Plockepinn (bestående av tidigare medlemmar i Stella) stå för underhållningen. Extra roligt för i år är att vi kommer spela in konserten och ber er därför att ha detta i åtanke.

Här hittar du länken till Facebook-eventet den 26 maj.

Pris: 150:- för heltidsarbetande, 130:- för övriga (inkl. gamla medlemmar i kören). Barn under 10 år samt ledsagare går in gratis. Biljetter släpps på fredag 20/4. Klicka här för att komma till anmälan och betalning.

Hjärtligt välkomna att fira in vårt jubileum med oss!