Kommande evenemang

När jorden står still - Vårkonsert med Stella Academica

Ett barn föds och allting är förändrat. Ändå fortgår världen runtom som vanligt. Någon närstående går plötsligt bort och ingenting är som förr. Ändå snurrar allting vidare. Du har precis lättat ditt hjärta och rytit ifrån om något som tyngt dig en längre tid. Du är en ny människa med nya ögon men alla bara fortsätter som om ingenting hänt. Världen visar sig ha levt sitt eget liv, men för dig har allting stått still.

Hela tiden genomgår vi som människor omvälvande förändringar. Dessa är en naturlig del av livet. Men de är inte alltid så lätta att uppmärksamma eller bemöta, och ibland passerar de förbi obemärkta. Ibland behöver vi stanna upp och fånga in dessa förändringars känslostormar. Det är med denna intention som Stella Academica nu bjuder in till årets vårkonsert på temat “När jorden står still”. Förbered er på en kavalkad av känslor om allt mellan himmel och jord, men framförallt om det stora i att vara människa.

Varmt välkomna till Masthuggskyrkan och dela denna Kristi Himmelsfärdsdag med oss och välkomna våren (som tvekat något...) med öppna armar!

Biljettpris: vid förköp 120:-, 100:- rabatterat (studerande och pensionärer). Barn under 12 går in gratis. I dörren: 140:- för samtliga.

För att förköpa biljetter (senast måndag 27 maj): Swisha rätt belopp till 123 570 50 17. I meddelanderaden ska följande info vara med: Namn + antal H (heltidsarbetande) och/eller R (rabatterat: gäller studerande och pensionärer). Är ni t.ex tre heltidsarbetande och en student i ert sällskap ska det se ut på följande vis: Förnamn Efternamn 3H 1R.

Se till att ha koll på namnet på den som swishar för att underlätta insläppet på konsertdagen, då det är detta namn som kommer antecknas. Man kan även betala till körens plusgiro-konto: 4 24 81-2